Netradične v stredu 24. novembra sa v bratislavskom divadle Heineken Tower Stage bude konať už osemnásta edícia multikultúrneho podujatia Voices Live. Ako hlavný hudobný hosť sa na ňom predstaví populárna formácia Para, tentoraz s akustickým setom. Na poslednom Voices Live v tomto roku sa ukáže ako druhý hudobný hosť ukáže aj dvojica Ink Midget & Pjoni a to aj s novým filmom Martiny Slovákovej.

K slovu sa dostane aj módna návrhárka Lenka Sršňová či zástupcovia festivalu Jeden svet, ktorí predstavia film o práci organizácie Človek v ohrození. Pripravená bude i čítačka z knihy najmladšej slovenskej spisovateľky Stely Brix. Vstupenky na Voices Live 18 za 5 eur si ľudia môžu rezervovať na stránke Voices.sk alebo zakúpiť na mieste. Priamy prenos z podujatia bude možné sledovať prostredníctvom internetovej televízie MeToo.sk.

Skupina Para prednedávnom predstavila fanúšikom svoj nový klip k piesni Ty si pre mňa jediná z aktuálneho albumu Povstanie (2010). Video v réžii Samuela Jaška odhaľuje skryté predstavy členov kapely...


Para - Ty si pre mňa jediná

--
Zdroj: SITA, pm
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Para