Americký raper a producent will.i.am vyjadril nespokojnosť s rozhodnutím vydavateľstva Sony Music vydať album s doteraz nezverejnenými piesňami Michaela Jacksona s jednoduchým názvom Michael, ktorý sa má na trhu objaviť 14. decembra. Člen skupiny Black Eyed Peas tvrdí, že predstaviteľom Sony Music ide iba o zisk a na vydanie týchto skladieb nedostali od zosnulého Kráľa popu súhlas.

"Som zvedavý, nakoľko je ten, kto tieto skladby vydá a bude na nich zarábať, bezcitný, aby povedal, že to, čím Michael obohatil hudbu počas svojho života, nie je dostatočné. Podľa mňa to nemá s uctením si jeho pamiatky nič spoločné," uviedol v rozhovore pre časopis Entertainment Weekly 35-ročný hudobník. "Myslím si, že tieto skladby nikdy nemali uzrieť svetlo sveta, keďže Michael nedal súhlas s ich vydaním," ohradil sa 35-ročný hudobník.

"Skladby Michaela Jacksona sú dokončené, až keď on sám povie, že sú dokončené. Možno by som tento názor nemal, keby som s ním osobne nespolupracoval. Michael bol veľmi pedantný ohľadne svojej hudby," dodal frontman Black Eyed Peas. Nahrávka Michael bude obsahovať desať skladieb. Prvým singlom sa stala pieseň Hold My Hand, v ktorej hosťuje spevák Akon. Okrem neho sa na albume predstaví aj raper 50 Cent.


Michael Jackson - Hold My Hand (with Akon)

Informácie zverejnila webová stránka BallerStatus.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/william

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson, will.i.am