Peter Cmorik, Oľga Záblacká, Janko Kuric i Peter "Kuko" Hrivňák spievajú na novom CD Strana A, ktoré sa v týchto dňoch objavilo na pultoch predajní s hudbou. Minialbum obsahuje 6 pesničiek frontmana Horkýže Slíže a jeho hostí vrátane titulnej piesne televíznej šou Farmár hľadá ženu.

Túto bláznivú dychovku si za pár týždňov na Youtube vypočulo už vyše 100-tisíc fanúšikov. Vďaka tomuto úletu vzniklo aj niekoľko nových skladieb. "Zvažovali sme, či vydáme pesničku Farmár ako singel alebo k nemu pridáme ešte zopár pesničiek. Rozhodli sme sa pre druhú variantu," vysvetľuje Kuko. Po niekoľkých rokoch sa tu k spievaniu vrátila aj známa moderátorka Oľga Záblacká. Svojim výkonom prispel k dielu aj Peter Cmorik, pričom jeho pesnička má veľký potenciál stať sa rádiovým hitom. Do tretice dokazuje svoje kvality aj najznámejší vidiečan na Slovensku - Janko Kuric.

Nahrávalo sa od polovice októbra v štúdiu exponent v Hlohovci. Autorom hudby je Peter "Sanchez" Saniga, pesničky otextoval Kuko. Nové CD obsahuje okrem hitu Farmár hľadá ženu aj ďalších 5 skladieb.

Album Strana A môžete vyhrať v našej súťaži.

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Holetz z agentúry Publique.