Anglický hudobník Sir Elton John považuje rodičovstvo za relax. Odkedy sa s manželom Davidom Furnishom stali na Vianoce vďaka náhradnej matke rodičmi chlapčeka Zacharyho Jacksona Levona Furnish-Johna, je podľa vlastných slov oveľa pokojnejší. "Je to ten najkrajší pocit. Je to pre mňa tá najúžasnejšia vec, aká sa mi stala, odkedy som stretol Davida," povedal v rozhovore pre magazín People.

"Rodičovstvo je pre mňa prekvapujúco relaxom. Pretože táto malá dušička, ktorú kŕmite, prezliekate, kúpete a rozprávate jej príbehy na dobrú noc je nepopísaným listom, ktorý potrebuje lásku a starostlivosť," uviedol. "Samozrejme, keď začne rozprávať a behať, bude to trochu iné. Ale dobrodružstvá v ’daddylande’ sú fantastické," dodal.

Šesťdesiattriročný John a jeho o 15 rokov mladší manžel sa už predtým snažili adoptovať HIV-pozitívnu sirotu z Ukrajiny, miestne úrady im to však neumožnili. Ako dôvod uviedli hudobníkov vysoký vek a taktiež fakt, že jeho registrované partnerstvo s Furnishom nie je na Ukrajine považované za manželstvo.

--
Zdroj: SITA
Foto: Juraj Cagáň - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Elton John