Organizátori 11. ročníka rakúskeho Frequency festivalu, ktorý sa bude konať 18. - 20. augusta v meste Sankt Pölten, pridali do programu ďalších 23 interpretov. V Day Parku sa predstavia Kaiser Chiefs, Good Charlotte, The Kooks, Deichkind, Panic! At The Disco, Stereo MCs, Carl Barât, The Vaccines, Kaizers Orchestra, Simple Plan, Kele, Hadouken, The Hundred In The Hands a Jamie Woon. Lineup Night Parku obohatili o vystúpenia interpretov ako Boys Noize, Busy P, Nero, Moonbootica, Dumme Jungs, Camo & Krooked alebo The Sonic Cubes.

Headlinerom jedenásteho Frequency festivalu, ktorý sa bude konať len 150 kilometrov od Bratislavy, bude americká rocková formácia Foo Fighters. V Sankt Pöltene sa v auguste predstavia aj Beady Eye, Interpol, The Chemical Brothers, Kasabian, Rise Against, The National, Hurts, Apocalyptica, Friendly Fires, Dropkick Murphys, K's Choice, Two Door Cinema Club, Mono & Nikitaman alebo Seeed.

Podujatie bude podobne ako v minulých rokoch rozdelené na Day Park a Night Park. Kým Day Park ponúkne koncerty rockových a alternatívnych interpretov, v Night Parku si na svoje prídu fanúšikovia tanečnej produkcie. Klasická permanentka na Frequency festival stojí v predpredaji v internetovom obchode Ticketone.sk 136 eur, VIP permanentka stojí 220,50 eur. Kapacita festivalu bude približne 45-tisíc návštevníkov.

--
Zdroj: SITA
Foto: Kaiserchiefs.co.uk