Headlinerom tohtoročných festivalov Orange Joj Music Summer bude spevák Richard Müller. Predstaví sa na všetkých štyroch zastávkach série, konkrétne na Domaši (8. - 9. júla), Ružinej (22. - 23. júla), Duchonke (5. - 6. augusta) a Orave (19. - 20. augusta). Ďalšími účinkujúcimi na týchto letných podujatiach budú stálice slovenskej scény ako Horkýže Slíže, Polemic, IMT Smile, Desmod, Zuzana Smatanová, Gladiator, Hex, Tublatanka, Hudba z Marsu či Puding pani Elvisovej.

Priestor ale dostanú aj nováčikovia - napríklad Billy Barman, Mako! Mako! či Ján Mitaľ so skupinou Giono. Osviežením budú nepochybne vystúpenia moderného speváka Hafnera, skupiny AMO a Banana Band či kapely Heľenine oči. Z Českej republiky na festivaly príde kapela Divokej Bill a duo Verona.

Súčasťou festivalových areálov bude opäť aj JOJ Aréna, ktorá bude tento rok rozšírená o dve nové časti - joj cafe a joj cinema. V týchto priestoroch si budú môcť návštevníci pozrieť seriály a filmy a uskutočnia sa tam aj autogramiády hercov, redaktorov a moderátorov. Ľudia sa môžu tešiť aj na oddychovú zónu Orange oáza. V nej si návštevníci počas vybraných festivalových dní budú môcť zatancovať s formáciou The Pastels.

Prvých tisíc vstupeniek na všetky štyri podujatia je v predpredaji za 9,90 eura. Držitelia Orange karty majú navyše zľavu 2 eurá. Deti s výškou do 130 centimetrov majú vstup zdarma.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk