Americká speváčka Gwen Stefani vyhlásila, že dňom, keď sa venovala svojej sólovej kariére, je koniec. Stefani pre magazín Entertainment Weekly hovorila o svojej sólovej dráhe ako o fáze, ktorá sa už skončila. Ako vysvetlila, bolo to obdobie, ktoré "trvalo dlhšie, než sme si všetci mysleli".

Dôvodom bolo podľa nej to, že bola inšpirovaná. "Vtedy musíte pokračovať v čomkoľvek, čo v tom okamihu vášho života robíte," vysvetlila speváčka, ktorá sa po úspešných rokoch na sólovej dráhe vrátila do svojej pôvodnej kapely.

Kapela No Doubt vznikla v roku 1986 v Kalifornii. V rokoch 2004 až 2008 však skupina nebola aktívna, pretože sa speváčka Gwen Stefani sústreďovala na sólovú kariéru. Počas nej nahrala dva štúdiové albumy - Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006). Zatiaľ poslednou štúdiovou nahrávkou No Doubt je album Rock Steady z roku 2001. Najväčší úspech dosiahli s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj medzinárodný hit Don't Speak. Ďalšími známymi singlami kapely sú Hey Baby (feat. Bounty Killer), Hella Good, Underneath It All (feat. Lady Saw), It's My Life, Just a Girl alebo Spiderwebs.

No Doubt - Underneath It All (feat. Lady Saw)

Informácie zverejnila webová stránka Digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA
Foto: Nodoubt.com