Minulý piatok 24. júna na Šafárikovom námestí v Bratislave dav mladých ľudí netrpezlivo čakal na príchod Party Električky. Tá so sebou priniesla v súčasnosti najväčšiu hviezdu slovenskej hudobnej scény – rapera Rytmusa, ktorého účasť na projekte zabezpečil hlavný partner Adidas Originals.

Keď sa o 20:30 otvorili dvere najhlučnejšej električky v meste, začal veľký boj o miesta, keďže kapacita je obmedzená. Podľa očakávaní Rytmus urobil veľkú show a fanúšikovia si mohli nielen zaspievať jeho známe hlášky, ale dokonca sa s ním aj odfotografovať, či získať autogram. Minulotýždňová jazda sa tešila obrovskému úspechu a po koncerte Rytmusa ďalej pokračovala neobvyklá mobilná party po klasickej trase do Karlovky a späť cez Šafárikovo námestie až na račianske Vinohrady, kde ešte na poslednej zastávke vystupoval značný počet zábavychtivých cestujúcich.

Dnes večer (1.7.) sa v rámci jedinečného dopravno-zábavného projektu pre veľký úspech opäť predstaví Dj Conspi a rozhojdá Party Električku v rytme najväčších súčasných hitov. Opäť nebudú chýbať skvelé darčeky, občerstvenie a obľúbený kaderník.



Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Zuzana Becherová z agentúry Fabrika.