Americká R&B speváčka Mary J. Blige v rozhovore pre MTV prezradila detaily o svojej desiatej štúdiovke s názvom My Life 2: The Journey Continues, ktorá bude pokračovaním jej druhého albumu My Life z roku 1994. Štyridsaťročná rodáčka z newyorského Bronxu okrem iného vysvetlila aj výber názvu pripravovaného albumu.

"Nazvala som tento album The Journey Continues (v preklade Cesta pokračuje, pozn. SITA), pretože na prvom albume My Life sme boli všetci deprimovaní a chceli sme zomrieť. Tentoraz chceme žiť a chápeme, že so životom stále prichádzajú nové výzvy a triumfy rovnako ako aj dobré časy a zlé časy," uviedla speváčka, ktorá album nahrávala v New Yorku a Los Angeles. "Sú tam balady, stredne rýchle aj rýchle skladby, sú tam piesne o láske aj o bolesti. Jednoducho rôzne druhy skladieb," prezradila Blige.

Ako producenti sa na nahrávke, ktorá by mala vyjsť v októbri, podieľali napríklad Kanye West, Danja, Swizz Beatz alebo Stargate. Prvým singlom sa stala skladba Someone To Love Me (Naked), v ktorej hosťujú rapperi Diddy a Lil Wayne.


Mary J. Blige feat. Diddy & Lil Wayne - Someone To Love Me (Naked)

Album My Life vyšiel 28. novembra 1994 prostredníctvom vydavateľstiev Uptown Records a MCA Records. Obsahoval hity ako napríklad Be Happy, Mary Jane (All Night Long) alebo I'm Going Down. Nahrávka získala nomináciu na cenu Grammy v kategórii Najlepší R&B album a podľa údajov štatistickej spoločnosti Nielsen SoundScan sa z nej predalo 2,8 milióna kópií.

Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Maryjblige.com