Americký raper Lil Wayne sa chcel ospravedlniť svojim fanúšikom za dlhé čakanie na jeho nový album Tha Carter IV, a tak im ponúkol nový mixtape zadarmo. Aby sa im ospravedlnil za čakanie, umožnil im bezplatne si stiahnuť nahrávku s názvom Sorry 4 the Wait, na ktorom sa nachádza 12 skladieb.

Medzi nimi je remix skladby Tupac Back od rapera Meek Milla, ktorý sa na albume objavil pod názvom Tunechi's Back. Lil Wayne tiež vynovil Drakeovu skladbu Marvin's Room a freestyleoval do Rolling in the Deep od Adele. Raper album uzatvára coververziou piesne Run the World (Girls) speváčky Beyoncé. Lil Wayne na albume za tónov Pon de Floor produkčného dua Major Lazer v pozadí uvádza: "Viem, že som nasľuboval mnoho termínov, ale to čakanie ma mrzí. Viem, že všetci trpezlivo čakáte. Dúfam však, že moje ospravedlnenie prijmete rovnako ako prijímate moju hudbu."

Album Tha Carter IV bude možné v Spojených štátoch kúpiť od 29. augusta, no raper už teraz v súvislosti s jeho vydaním sľubuje pre fanúšikov "veľmi príjemné prekvapenie". Ako dodal, "všetko to robí pre fanúšikov". Oficiálny tracklist albumu zatiaľ nie je známy, ale už teraz je jasné, že sa na ňom objaví raper Cory Gunz, ktorý hosťuje v singli 6 Foot 7 Foot. Na produkcii jednej zo skladieb sa mal podieľať aj Eminem.


Lil Wayne feat. Cory Gunz - 6 Foot 7 Foot

Informácie zverejnila webová stránka Aceshowbiz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Lilwayne-online.com