New York Ska-Jazz Ensemble je svetoznáma americká kapela miešajúca prvky ska, jazzu, reggae a rocku. Pred piatimi rokmi odohrala svoj prvý slovenský koncert na festivale Pohoda a minulý rok zas očarila obecenstvo Colours Of Ostrava. V lete tohto roku NYSJE vydáva siedmy štúdiový album Double Edge a v rámci svojho európskeho turné sa zastaví 19. júla aj v Bratislave.

Špeciálnym hosťom a zároveň predkapelou bude francúzska rock'n'rollová formácia Babiroussa. O dva dni skôr, v nedeľu 17. júla sa v KC Dunaj predstaví švajčiarko-austrálsko-maďarský projekt JINX 103.

JINX 103 je dynamické duo tanečníkov, ktoré kĺbi rytmy a rituály so súčasným tancom, pričom využíva vlastné telo ako bicí nástroj a vytvára tak atypickú hudobnú harmóniu.


New York Ska Jazz Ensemble - Boogie Stop Shuffle

Kultúrne centrum Dunaj nedávno otvorilo letný hudobný bar, kde počas celého leta vo štvrtok, piatok a sobotu ponúkne mladých aj známych slovenských DJov, ktorí budú hrať súčasnú urban music. Pripravené sú aj špeciality v podobe piatkového a sobotňajšieho grilovania na terase. Dunaj Bar s terasou s výhľadom na Bratislavu je otvorený každý deň od 16:00.

Redakciu Hudba.sk informovala a fotografie poskytla Daša Dúbravová z KC Dunaj.