Kapela IMT Smile odštartuje 7. septembra jesennú časť svojho akustického turné a pri tejto príležitosti predstaví na prvom koncerte v galérii piešťanského Kursalonu výstavu fotografií zo svojich vystúpení. V dňoch 3. až 10. októbra sa výstava uskutoční aj v kine Fontána v Piešťanoch. "Ivan Tásler je živel. Hudbu prežíva počas koncertu naplno a z toho vznikajú zaujímavé momentky," uviedol jeden z autorov vystavených fotografií Igor Frimmel. Druhým fotografom, ktorého snímky návštevníci výstavy uvidia, je Robert Rybársky.

Na výstave bude celkovo viac ako štyridsať fotografií, ktoré vznikli počas uplynulých dvoch rokov aktívneho koncertovania skupiny. Fotografie reflektujú atmosféru z turné k ostatnému albumu 2010: Odysea Dva (2010), vianočných koncertov, jarnej časti Akustik Tour a chýbať nebudú ani fotografie z letných festivalov.

"Pri neustále meniacich sa svetelných podmienkach musí fotograf vystihnúť moment, v ktorom prenesie atmosféru koncertu a emócie, ktoré umelec na pódiu odovzdáva svojmu publiku. Vďaka Ivanovej spontánnosti a profesionalite celej kapely je každý koncert IMT Smile niečím výnimočný. Mne osobne sa dobre spolupracuje s IMT Smile aj vďaka tomu, že členovia kapely sú aj moji priatelia," hovorí o fotení prešovskej skupiny Rybársky.

Termíny jesennej časti IMT Smile Akustik Tour:

7. septembra o 19:00 - Kursalon, Piešťany
8. septembra o 19:00 - Dom kultúry, Dunajská Streda
9. septembra o 19:00 - EKG Night Club, Vranov nad Topľou
11. septembra o 19:00 - Holiday Inn, Žilina

Vstupenky na štvoricu jesenných koncertov sú v predpredaji v zberniach Tiposu a na webstránke skupiny Imtsmile.com.

Agentúru SITA informoval manažment skupiny IMT Smile.

--
Zdroj: SITA
Foto: archív IMT Smile