Kanadský spevák Justin Bieber oznámil, že pri nahrávaní svojho pripravovaného albumu Believe spolupracuje aj so známymi rappermi Kanyem Westom a Drakeom. Sedemnásťročný spevák to prezradil počas rozhovoru pre rádio Capital FM.

"Spolupracujem s množstvom úžasných ľudí. Jedným z nich je napríklad Kanye. Drake a ďalší interpreti sa na mojom novom albume budú taktiež podieľať. Už som sa naučil ako vybrať tie správne piesne a ako vytvoriť zvuk, na ktorý ľudia nie sú až takí zvyknutí," uviedol Bieber, pre ktorého to však nebola prvá spolupráca s hip-hopovými interpretmi.

Rodák zo Stratfordu už nahrával napríklad s Ludacrisom alebo Raekwonom. Podľa slov spevákovho manažéra Scootera Brauna by mala nahrávka Believe vyjsť budúci rok v lete.

Ešte predtým sa však na pulty obchodov dostane vianočný album Under The Mistletoe. Ten vyjde 1. novembra a ako hostia sa na ňom predstavia napríklad Mariah Carey, Usher, Busta Rhymes alebo Boyz II Men. Výťažok z predaja tejto nahrávky poputuje na konto charitatívnych organizácií vrátane Pencils of Promise a Make-A-Wish Foundation.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Marco Ugarte (foto.sita.sk)