Na Slovensku usadený spevák Thomas Puskailer sa po výlete do podsvetia v singli Moneytree vrátil k "boybandovskému" zvuku, i ten však okorenil prvkami tanečnej hudby. Nový singel nesie rovnaký názov ako jeho debutový album Make Believe (2012) a hudobník ním chce splniť sny svojich fanúšikov tak, ako si on plní tie svoje.

Skladbu Make Believe nahral Thomas Puskailer v spolupráci s newyorským producentom Billom Grainerom, držiteľom Grammy a spolupracovníkom známej speváčky Jennifer Hudson.

"Bill Grainer ma kontaktoval mailom. Videl ma totiž účinkovať v americkej reality show, ktorú o mne a o mojej manželke nakrúcali v Bratislave. Vypočul si moju tvorbu a povedal, že má pre mňa dve skladby Artificial Light a Make Believe. Hneď sa mi zapáčili, krásne doplnili môj album," spomína na začiatok spolupráce Thomas, ktorý piesne nahral v Creative Music House v Bratislave a následne ich poslal do New Yorku, kde to produkčný tím zmixoval. "Je to super, že dnes sa dá tvoriť hudba bez toho, aby sme sa s producentom museli stretnúť!"

Ku skladbe Make Believe, ktorú už stihol predstaviť na česko-slovenskom rádioturné, plánuje nakrútiť aj videoklip. S režisérom Celsom Destefanom, ktorý sa postaral aj o predchádzajúci akčný klip, už píšu scenár. Tentoraz však pôjde o romantický príbeh. Okrem toho pripravuje Thomas pre fanúšikov turné, kterého dátumy zverejní čoskoro.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. 

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer