Na odovzdávaní Radio_Head Awards, ktoré sa uskutoční 3. marca v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC), vystúpia aj Vec, Korben Dallas so zatiaľ nezverejnenými hosťami, Hex a Vetroplach. Pridali sa tak k už skôr zverejneným interpretom Tomáš Sloboda & Sounds Like This, Para, Swan Bride a Zlokot.

Korban Dallas a Vec pravdepodobne spolu predstavia niektorú zo skladieb Placebo alebo Samotár, v ktorých Vecovi sekunduje spevák Korben Dallas Juraj Benetin. Bratislavská skupina privítala rapera na pódiu aj na nedávnom koncerte v Nu Spirit Clube, kde spoločne predstavili práve spomínané piesne.

Počas odovzdávania cien Radio_Head Awards sa 3. marca predstaví aj jedna do poslednej chvíle utajovaná nová kapela. Už v pondelok organizátori zverejnia aj meno aktuálneho držiteľa Ceny za prínos do hudby, ktorú si v minulom roku odniesli slovenské vydavateľstvá Slnko Records, Deadred a Hevhetia.

Udeľovaním cien budú sprevádzať Martin "Ego" Staňo známy z Rána na eFeMku, Rudi Rus z programu Headbanger_FM a Pišta Vandal z kapely Čad. Živý prenos z podujatia prinesie Rádio_FM naživo vo svojim vysielaní 3. marca od 20:00 a tiež na webe Radiofm.sk.

Pozrite si nominácie na Radio_Head Awards za rok 2012


Informácie pochádzajú z webstránky radiohlavy.sk a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA, RTVS
Foto: Boombox.cz

Súvisiaci interpreti: Korben Dallas, Vec