Paul Project a Suvereno predstavili videoklip ku skladbe Ak to musí byť, ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou Kunesa. Jednej z hlavných rolí sa ujala aj účastníčka známej reality šou Hotel Paradise, Klaudia Chlustinová.

"S Klaudiou sa prostredníctvom mojej modelingovej agentúry poznáme niekoľko rokov. Chceli sme dať priestor charizmatickým babám, preto sme dali avízo natáčania klipu na Facebook. Zhodou okolností ma taktiež kontaktovala Klaudia a v tej chvíli som sa rozhodol pre ňu. V piatok sme sa dohodli, v nedeľu sme točili a v pondelok opäť odlietala do Dominikánskej republiky," opísal hektické dni súvisiace s natáčaním Pavol Petrik.  
 
Prítomnosť Klaudie v klipe so sebou nesie symbolický význam. Príbeh skladby hovorí o bodke za vzťahom dvoch ľudí, čo je jedna z nosných myšlienok reality šou Hotel Paradise. "Točili sme na čiernom a bielom plátne, pretože emóciu pesničky sme chceli vyjadriť v jednoduchých kompozíciách. Navyše, aj Klaudia sa najskôr predstaví ako blondína a v závere je z nej pre zmenu čiernovláska," dodal Petrik.

Paul Project feat. Suvereno - Ak to musí by

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

Súvisiaci interpreti: Paul Project