Slovenská kapela Puding Pani Elvisovej bude hrať pre svojich fanúšikov a fanúšičky na českom festivale Rock for People zo strechy autobusu. "Bude to koncert, aký sme ešte nikdy nehrali. Veľmi sa tešíme. Myslím, že sa to na Rock for People bude veľmi hodiť," vysvetlil Pino.

"Totižto, budeme hrať na streche autobusu. Pôjde o špeciálne upravený tour bus s aparatúrou, a tak môžete očakávať naozaj veľa decibelov. My tam prídeme len tak - 'na punkáča'. Samozrejme, že je to všetko dohodnuté, ale chceme, aby to tak aspoň pôsobilo. Prídeme, zaparkujeme, vylezieme na strechu autobusu a spustíme našu šou," dodal.

Festival v Hradci Králové je zameraný na rockovú hudbu, ktorú sa členovia kapely Puding Pani Elvisovej snažia zaradiť do svojho koncertného repertoáru. "Máme gitaristu, ktorý vymyslel jednu rockovú pesničku. Nachádza sa aj na albume, ale na koncertoch ju nehrávame. Teraz sa nám však stala kuriózna vec, že sme asi pred mesiacom mali hrali v Žiline a kapela, ktorá hrala po nás, dala coververziu tej našej rockovej pesničky. Bola to taká šupa, že sme si povedali, že to nacvičíme tiež," uviedol s úsmevom Pino, ktorý so svojimi kolegami na Rock for People vystúpi v druhý deň festivalu (4. júla).

Pre členov formácie bude jazda autobusom ojedinelým zážitkom. "Viem, že náš bubeník Miloš sa nedávno chválil, že nešiel autobusom roky. Ja chodím veľmi rád pešo. Keď si mám vybrať, tak už radšej električku ako autobus. Viliam je vášnivý cyklista, takže on aj na skúšky chodí na bicykli. MHD je tak na poslednom mieste - všetci uprednostňujeme tie svoje chodníčky."

Puding Pani Elvisovej - Gramatika

Zdroj: SITA
Foto: Ppe.sk

Súvisiaci interpreti: Puding Pani Elvisovej