Aké je to dospievať na očiach verejnosti? Paris Hilton, vyrastajúca ako vnučka zakladateľa hotelového impéria Conrad Hilton, o tom vie svoje. Vie aj to, že sláva nerovná sa láska. Čo sa deje v zákulisí slávy, približujú Sia spolu s Paris Hilton v novej pesničke Fame Won´t Love You.

V spoločnom duete majú obe speváčky snahu nájsť potvrdenie o svojej márnej existencii v úsmeve publika, len aby zistili, že sláva ich nebude milovať ako matka, či otec. "Táto pieseň je poctou vyrastaniu v centre pozornosti," uviedla Paris Hilton na sociálnej sieti.

"Keď som vyrastala, vložila som toľko svojej hodnoty a šťastia do vecí, ako je sláva alebo krása a veci, na ktorých z dlhodobého hľadiska nezáleží tak ako na rodine. Teraz, keď som sa stala manželkou a matkou môjho syna a mojej dcéry, viem, čo je v živote dôležité a vďaka čomu sa naozaj cítim šťastná. Pretože všetky tie myšlienkové veci, o ktorých som si myslela, že sú také dôležité, vo mne často zanechali pocit skutočnej prázdnoty a osamelosti," povedala v Paris Hilton pre Billboard.

Fame Won't Love You je jednou zo skladieb 10. štúdiového albumu Reasonable Woman, ktorý Sia vydá 3. mája. Paris sa tak pripája ku Kylie Minogue a Chaka Khan, ktoré sa tiež nachádzajú v odhalenom zozname hostí, ktorých si austrálska speváčka na album prizvala. Novinkou však spolupráca Paris a Sie nekončí. Paris Hilton tiež pracuje na svojom druhom albume venovanom komunite LGBTQ+, pričom výkonnými producentmi je práve Sia. Spoločná pesnička, by tak mala byť súčasťou oboch pripravovaných albumov.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)