Britský spevák Ed Sheeran prezradil, že takmer stratil mobilný telefón, ktorý obsahoval nové, doteraz nevydané skladby. Nahrávky, o ktoré na chvíľu prišiel na odovzdávaní hudobných Brit Awards, budú súčasťou jeho druhého štúdiového albumu.

"Stratil som telefón. Nie ten, ktorý používam, ale ten, ktorý nemá signál, je na ňom môj album a nie je zamknutý," povedal v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Absolute Radio. Podľa portálu BBC News mobilný telefón s piesňami našiel a odovzdal ho spevákovi šofér auta, ktorý ho na akciu priviezol. Hudbu podľa vlastných slov nestratil po prvý raz. "Na Ibize som stratil MP3 prehrávač, na ktorom bolo všetko," vysvetlil.

Dvadsaťdvaročný Ed Sheeran sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2011 vydal debutový album + a rok na to získal dve Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka. Jeho skladbu The A Team nominovali na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom na ceremoniáli vystúpil spoločne s Eltonom Johnom.

Ed Sheeran - The A Team

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Joel Ryan

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran