Po nedávnom vydaní očakávaného albumu This Is Me...Now z neho Jennifer Lopez vyberá druhý singel. Spolu so skladbou Rebound zdieľa so svojimi fanúšikmi aj silný videoklip. V ňom odvážne ukazuje na násilie vo vzťahu, s ktorým mala v minulosti osobnú skúsenosť.

Videoklip režíroval Dave Meyers, ktorý vizuálnym stvárnením vysiela jasný odkaz – láska nemá ubližovať. Dramatické video prepína medzi vášňou a násilím prostredníctvom tanečných choreografií viacerých párov. Upozorňuje na správanie, ktoré nie je v zdravom partnerskom vzťahu prijateľné. Zábery z hudobného videa sú súčasťou filmu This Is Me...Now: A Love Story, ktorý v súčasnosti uchvacuje divákov na celom svete.

Album a film sú pokračovateľom príbehu osudovej lásky Jennifer Lopez. Kým o bolestivom rozchode spievala na albume This Is Me...Then z roku 2002, po viac ako dvoch desaťročiach prichádza happyend v podobe vytúženého manželstva a albumu This Is Me...Now. Bol to práve speváčkin manžel Ben Affleck, ktorý ju inšpiroval k tomu, aby premenila svoju bolesť na umenie. To sa v R&B novinke Rebound skutočne podarilo. Pieseň napísala a produkovala samotná Jennifer Lopez spolu s Rogétom Chahayedom a Jeffom Gitelmanom.

Vydaniu albumu predchádzal pilotný singel Can't Get Enough, ktorý zahŕňa úryvok piesne I'm Still in Love with You Altona Ellisa z roku 1967. O pár týždňov neskôr vydala Lopez oficiálny remix s raperkou Latto, ku ktorému zverejnili videoklip plný horúcich scén. Americká speváčka pred pár dňami naznačila, že by mohlo ísť o jej posledný album vôbec. Vydanie This Is Me...Now pre ňu totiž znamená uzatvorenie jednej éry.

Text: Hudba.sk