Americká speváčka Katy Perry má nového priateľa. Na kalifornskom hudobnom festivale Coachella (13. - 15. apríla) sa držala za ruky a bozkávala s Robertom Ackroydom, ktorý pôsobí ako gitarista v britskej skupine Florence and the Machine.

Následne o ňom medzi svojimi kamarátmi začala hovoriť ako o "priateľovi". Zatiaľ nie je známe, kde a kedy sa dvojica spoznala, ani to, kedy ich známosť prerástla do vzťahu. Gitarista si však spoločnosť americkej speváčky zjavne užil. "Najlepšia Coachella v živote. Nie, škrtám to, najlepší víkend v živote. Dre, Snoop, Pac, Nate, Fiddy & KP," uviedol Ackroyd po skončení festivalu na Twitteri.

Dvadsaťsedemročná Katy Perry je stále vydatá za britského komika a herca Russella Branda. Perry a Brand boli jedným z najsledovanejších a najprominentnejších párov šoubiznisu. Zosobášili sa 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili. Pre rozvod sa rozhodli vlani v decembri, po 14 mesiacoch manželstva. Rozvod bude právoplatný tento rok v júli.

Rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z albumu One of the Boys (2008). Naspievala tiež ďalšie veľké hity ako napríklad Hot n Cold, Firework, Teenage Dream, California Gurls či Last Friday Night (T.G.I.F.).

Robert Ackroyd je dlhoročným členom kapely Florence and the Machine, ktorú vytvorila britská speváčka Florence Welch. Skupina je na scéne od roku 2007, na konte má albumy Lungs (2009) a Ceremonials (2011), a je jednou z najžiadanejších britských kapiel súčasnosti. Ackroyd bude mať na randenie s Katy Perry zrejme viac času až koncom mája, kedy končí jarná časť turné k albumu Ceremonials.

Informácie pochádzajú z webstránky tmz.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA, pm
Foto: Profimedia.sk

Súvisiaci interpreti: Florence and the Machine, Katy Perry