Slovenská speváčka Zuzana Smatanová sa pripravuje na spoločné vystúpenie s Richardom Müllerom, ktoré sa uskutoční už v piatok 27. júna v pezinskom Amfiteátri. Na podujatí s názvom Richard Müller a hostia sa predstavia taktiež Dan Bárta, Lucia Šoralová a Sima Martausová.

"Bude to určite príjemný zážitok a veľmi sa na to teším. Verím, že to dopadne veľkolepo. S Richardom som sa stretla už niekoľkokrát, ale koncertne na jednom pódiu ešte nie, takže mám radosť. Vážim si, že môžem byť súčasťou jeho koncertu," uviedla Zuzana Smatanová. "Budem súčasťou pesničky Rieka. Myslím, že najlepšie spolupráce sa udejú vždy z nejakej náhody a správnej konštelácie hviezd tak, ako sa to v mojom prípade stalo vždy doteraz," uviedla Smatanová.

Richard Müller vlani vydal s vokálnou formáciou Fragile album Hlasy, ku ktorému absolvovali aj úspešné turné. Tento rok na jeseň bude mať druhé pokračovanie, no ešte predtým si Richard naplánoval koncert plný hostí. "Rád vymýšľam niečo nové. Chcem na pódiu potešiť seba aj fanúšikov. Preto som oslovil výnimočných hudobníkov, medzi nimi aj Zuzku Smatanovú, ktorú si veľmi vážim," vysvetlil Müller.


Text: SITA (zdroj: Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House)
Foto: archív

Súvisiaci interpreti: Richard Müller