Počas tohto leta sa uskutočnilo už šesť úspešných podujatí pod názvom IN CASTLE v Zámockom parku a amfiteátri v Seredi. Program na konci augusta uzatvoria dve legendy - jedna z najznámejších rockeriek Suzi Quatro a obľúbené Radošinské naivné divadlo so SĽUK-om.

Už túto nedeľu 26. augusta si prídu na svoje všetci fanúšikovia kvalitnej rockovej hudby. V Seredi odohrá svoje najväčšie hity Suzi Quatro, najznámejšia priekopníčka ženského rock'n'rollu a glam rocku. Charizmatická speváčka, basgitaristka a hudobná autorka je stále v obdivuhodnej kondícii, rada rozdáva radosť cez svoje piesne a jej koncerty plné energie sú výnimočným zážitkom. Skladby ako Can the Can, 48 Crash, If You Can't Give Me Love alebo She's In Love With You zaznejú už o pár dní naživo v krásnom prostredí Zámockého parku v Seredi.

Letnú ponuku podujatí IN CASTLE zakončí v stredu 29. augusta predstavenie Malý veľký muž v podaní legendárneho Radošinského naivného divadla a SĽUK-u. Muzikálový príbeh zo života Milana Rastislava Štefánika vás prevedie životom kľúčovej osobnosti Československa od jeho narodenia v Košariskách koncom 19. storočia až po jeho mýtickú smrť v roku 1919. Veľký príbeh o hľadaní hviezd a nenaplnenej lásky, plný vizionárskych snov a ľudských dotykov, uvádza Radošinské naivné divadlo v tvorivej spolupráci s tanečníkmi a hudobníkmi Slovenského ľudového umeleckého kolektívu v choreografii Ladislava Cmoreja.  Autorom muzikálu je vedúca osobnosť RND Stanislav Štepka.

26. 8. - Suzi Quatro (USA) - vstupenky // Facebook event
29. 8. - Radošinské naivné divadlo + SĽUK - Malý veľký muž

Redakciu Hudba.sk za organizátorov podujatí IN CASTLE informovala PR manažérka Bibiána Grebeňová Šedivá. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: TASR - Andrej Galica