Speváčka Janais sa teší, že bude mať počas sviatkov aspoň na niekoľko dní úplnú pohodu a pokoj. "Budeme pozerať s deťmi rozprávky, piecť a užijeme si to. Je síce pravda, že manžel pochádza z Bystrice a ja z východného Slovenska, takže sa plánujeme aj presúvať, to ale nastane až o pár dní, až keď sa naozaj dáme dokopy. Minimálne do 26. decembra budeme sami s deťmi, a keď nám bude už veľa, pôjdeme pozrieť rodinu," povedala pre agentúru SITA.

"Záleží mi na tom, aby sme sviatky prežili v pokoji, lebo december je veľmi rozlietaný a keďže s manželom hráme v kapele, často sme obaja preč od detí, tak im to chceme cez sviatky vynahradiť," poznamenala speváčka.

Na Vianoce podľa vlastných slov netúži po žiadnom špeciálnom darčeku. "Ja som si uvedomila, že už ani neviem, čo by som mala na Vianoce chcieť. Pred rokom som mala veľkú radosť z nového mikrofónu. Vždy som mala káblový a minulé Vianoce som dostala konečne kvalitnú handku. Síce som si ju vypýtala, ale aj tak ma veľmi potešila. A potom mi ju ukradli, už mám druhú," dodala pobavene. 

Zdroj: SITA
Foto: Matej Kmeť

Súvisiaci interpreti: Janais