Pred rokom oznámil Ozzy Osbourne svojím fanúšikom jednu z najťažších správ. Zo zdravotných dôvodov bol nútený zrušiť všetky naplánované koncerty. Odvtedy sa k téme svojho aktívneho hrania pravidelne vracia a informuje o svojom zdravotnom stave. Odmieta vystupovať na invalidnom vozíku, no zároveň stále cíti, že sa potrebuje rozlúčiť so svojimi dlhoročnými priaznivcami.

Jeho manželka Sharon Osbourne teraz prezradila, že na turné sa už, pravdepodobne, nikdy nevráti, ale chystajú dve predstavenia, na ktorých sa metalová legenda bude môcť dôstojne rozlúčiť. Zaslúžia si to nielen jeho fanúšikovia, ale predovšetkým samotný Ozzy, ktorý hovorí, že "z tejto hry sa nedá odísť, je to vášeň".

"Nebude znova koncertovať, ale plánujeme urobiť dve vystúpenia, aby sa rozlúčil, pretože on stále hovorí: 'Nikdy som sa nerozlúčil so svojimi fanúšikmi a chcem sa rozlúčiť.' Jeho hlas je stále úplne dokonalý. A po celú dobu, čo bol mimo, stále chodí na hodiny spevu. Aj keď sa vám nepáči jeho hudba, nemôžete nemať radi Ozzyho. Urobíme to v Aston Ville, odkiaľ pochádza," povedala Sharon.

Text: Hudba.sk (zdroj: Music-news.com)