Zaujímavý výber skladieb ponúklo verejnoprávne Rádio_FM vo svojej súťaži o najlepší letný remix. Hudobní nadšenci môžu podľa svojho vkusu pretvoriť piesne od dvoch interpretov, ktorí sú bežnou súčasťou playlistu tohto rádia pre fanúšikov mladej slovenskej a svetovej hudby, no tí odvážnejší si môžu trúfnuť aj na hit Petra Nagya.

"Je jedno, či s remixovaním máte skúsenosti alebo si to chcete len vyskúšať, poďte do toho," pozýva Rádio_FM do súťaže o najlepší remix leta 2019 v Ráne na eFeMku.

Vybrať si môžete z troch slovenských piesní - Sen vo vnútri slova od Leto s Monikou, najnovší singel kapely Billy Barman - Doba doba, ale v hre je prekvapivo aj slovenská popová "klasika" Korálky od Natálky od Petra Nagya a kapely Indigo.

Do súťaže môžete prihlásiť maximálne jeden remix každej piesne. Link na stiahnutie vášho remixu aj s kontaktnými údajmi posielajte do 31. júla na adresu ranonaefemku@radiofm.sk. Autor alebo autorka najlepšieho letného remixu získa producentskú konzolu Ableton Push aj so softvérom od spoločnosti TechHouse.

Tip pre začiatočníkov: Ak si chcete vyskúšať remixovanie, ale neviete, kde začať, pomôcť vám môže napríklad skúšobná verzia programu Ableton Live 10.

Podklady k remixom na stiahnutie



Text: Hudba.sk (zdroj: fm.rtvs.sk)
Foto: Facebook.com/PeterNagyOfficial

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Peter Nagy