David Guetta aktuálne boduje v rebríčkoch po celej Európe vďaka overenej spolupráci s austrálskou hviezdou Siou. Už v polovici leta však predstavil fanúšikom ďalšiu novinku. Lyric video k singlu Don't Leave Me Alone, v ktorom sa o spev postarala mladá Britka Anne-Marie, má za necelý mesiac vyše 25 miliónov prehratí a teraz prišiel rad aj na hraný videoklip.

Francúzsky dídžej a producent David Guetta patrí v poslednej dekáde medzi najžiadanejšie mená v hudobnom biznise. Do širšieho povedomia mainstreamových poslucháčov sa dostal v roku 2009 vďaka skladbe When Love Takes Over, ktorú nahral s  Kelly Rowland. Svoj prvý album Just a Little More Love však vydal ešte v roku 2002.

Z rádií určite poznáte skladby ako Without You, ktorú nahral s Usherom, Turn Me On s Nicki Minaj, či She Wolf a Titanium so  Siou, s ktorou aktuálne opäť boduje vďaka výbornému singlu Flames. Podobný úspech zrejme čaká aj na novinku s 27-ročnou speváčkou britskou Anne-Marie, ktorá len pred pár mesiacmi vydala svoj debutový album Speak Your Mind.  

Virtuálna lovestory

Skladba Don't Leave Me Alone, ktorá je už štvrtým singlom z pripravovanej siedmej štúdiovky Davida Guettu, síce vyšla ešte koncom júla, no na videoklip si fanúšikovia museli počkať takmer mesiac. O jeho réžiu sa postarala Hannah Lux Davis, ktorá v minulosti spolupracovala s Arianou Grande, Nicki Minaj, Demi Lovato či dokonca s Paris Hilton. S Anne-Marie sa už stretli počas nakrúcania klipov Friends a 2002.

Autor a producent skladby David Guetta sa v klipe mihne len na pár momentov, hlavnou hviezdou je talentovaná blondínka, ktorá pred kamerou prežíva futuristickú lovestory ako z hollywoodskeho filmu. Vďaka okuliarom s virtuálnou realitou sa ocitá vo futuristickom svete, kde si padne do oka s neznámym mladíkom. Dvojica spoločne cestuje po svete, pričom tanečný parket vystriedajú za malebný les, plavbu člnom, ale aj zasnežené pohorie. V závere však Anne-Marie zisťuje, že nič z toho čo prežila, nebola realita. "Aj keď si naštvaný, aj keď som chladná, nikdy ma neopúšťaj, nenechávaj ma samú," spieva v emotívnom refréne.


Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: David Guetta