Handlovská formácia Moja Reč predstaví v piatok 28. augusta track číslo päť z nového albumu Zasedoma naživo. Dobrí chlapci to znova rozbalia na aute Red Bull Zubor, no tentokrát sa z hlavného mesta presúvajú na domácu pôdu. Zatiaľ bližšie nešpecifikovaná lokalita v Handlovej bude odhalená až v deň konania koncertu.

Z deviateho albumu "handlovských Beastie Boys" sú zatiaľ zverejnené štyri skladby a posledný singel Lietačky, ktorý vznikol v spolupráci s Alanom Murínom, mal live premiéru v bratislavskej Novej Cvernovke. Jeho videoklip vznikol vďaka fanúšikom a je celý vyskladaný zo záberov z telefónov.


Skladba, ktorú Moja Reč predstaví vo svojom rodnom meste, sa volá Srdce plače. Návštevníci sa môžu tešiť na ďalší koncert, premiéru úplne nového singla, ale aj na legendárne hity z predchádzajúcich albumov a mixtapeov. Dobrí chlapci vystúpia v kompletnej zostave v domácej Handlovej po troch rokoch. Moja Reč je späť, zase spolu, zase doma.

Album Zasedoma vyjde v septembri a pokrstia ho 11. septembra na veľkom koncerte v bratislavskom Majestic Music Clube. Okrem predaja vstupeniek sú spustené aj predobjednávky albumu a nového merchu, ktorý je silne inšpirovaný Handlovou a jej baníckou históriou. Všetko nájdete na jednom mieste na webe Mojarec.com. Ďalšie informácie nájdete aj na Facebooku a Instagrame.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Monika Viňanská. Text správy sme upravili a doplnili.

Foto: Filip Nagy

Súvisiaci interpreti: Moja Reč