Keby boli títo chlapci z Anglicka, boli by zrejme na najlepšej ceste k hviezdnej kariére. Ich aktuálny singel This Nights Fever je jedným z najchytľavejších hitov, aké sa na slovenskej nezávislej scéne kedy urodili, jeho ľahkosť a mladícku energiu podčiarkuje video, ktoré natočili fanúšikovia kapely. Medzi nimi je aj aktuálna Miss Slovensko.

Trojica Walter Schnitzelsson, ktorá už zajtra (25.10.) vydáva na značke Slnko Records svoj prvý album s názvom Fever, predstavila netradičný videoklip. Vznikol k spomínanej skladbe This Nights Fever, ktorá je pilotným singlom albumu. 

Celý klip je natočený fanúšikmi, ich videá následne zostrihal Branislav Lengyel. Okrem kamarátov skupiny a fanúšikov sa vo videu mihne aj Karolína Chomisteková, víťazka súťaže Miss Slovensko 2013. 19-ročná kráska, ktorá nedávno vo finále Miss World v Indonézii obsadila skvelé 14. miesto, prispela do videoklipu zábermi z rodinnej dovolenky.

Pri príležitosti vydania debutového albumu sa v piatok koná aj špeciálna release party, na ktorej kapela prvýkrát predstaví všetky nové skladby naživo. Zároveň sa tam bude dať zakúpiť aj CD Fever.

 
Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol manažér skupiny Martin "Kuxo" Kukoľ. Text článku bol upravený a doplnený redakciou (titulok a úvod). Viac na oficiálnych stránkach www.facebook.com/walterschnitzelsson a www.wsch.sk.

Súvisiaci interpreti: Walter Schnitzelsson