Niekdajší frontman už nefungujúcej kapely Oasis v čiernobielej novinke prezentuje skladbu spolu so sprievodnou skupinou v klube King Tut's v Glasgowe. Režisér Shane Meadows do videa zaradil aj zábery, v ktorých sa 45-ročný interpret zdraví a fotí s fanúšikmi na ulici.

"V živote sú určité veci, ktoré jednoducho nemôžete neurobiť a toto bola jedna z nich," uviedol na margo spolupráce Shane Meadows a dodal, že je veľkým fanúšikom Gallaghera.

Skladba Come Back To Me sa nachádza na albume As You Were, ktorý spevák vydal 6. októbra. S debutovou sólovkou sa mu pritom podarilo dobyť britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú napríklad aj single Wall of Glass, Chinatown, For What It's Worth alebo Greedy Soul.

Prečítajte si: Liam Gallagher sa doťahuje na Noela. Nahral prekvapivo výborný album



Liam Gallagher sa preslávil ako spevák spomínanej kapely Oasis, s ktorou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008).

Po rozpade skupiny v roku 2009 Liam s ostatnými členmi Oasis (okrem odídeného Noela Gallaghera) založil skupinu Beady Eye, ktorá stihla uviesť na trh dve štúdiovky - Different Gear, Still Speeding (2011) a BE (2013), no v októbri 2014 ukončila činnosť.

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/LiamGallagherOfficial