Česká speváčka Lucie Bílá sa cez víkend na sociálnych sieťach pochválila prstienkom. Vzápätí však priznala, že to nie je žiadna novinka. Zásnuby s o sedemnásť rokov mladším Radkom Filipim tajila dva roky. Dôvodom je aj to, že medzitým bola dvojica viac než pol roka rozídená.

"Je to snáď 100 rokov, čo som spievala 'láska je láska' a myslela si, že o nej viem všetko. Spoznala som ju v mnohých farbách a skloňovala vo všetkých pádoch, ale prišla až v tej chvíli, keď som sa o ňu prestala snažiť, chápať ju a hľadať, a je nádherná a za odmenu," napísala Lucie Bílá na Instagrame.

"Kamarátky moje, dámy, ženy, slečny, nevzdávajte to... Pošlite všetkých nevhodných mužov preč a nechajte sa objaviť tým, ktorého ste si vysnívali. Naozaj to funguje. Dnes sú to dva roky, čo mi ten môj 'vysnívaný' navliekol na prst zásnubný prsteň a bez papierovania a svadobných zvonov sa stal mojím vyvoleným a robí môj život neobyčajne krásny," doplnila svoje vyznanie.

Bílá bola už dva razy vydatá. Po rozchode s producentom Petrom Kratochvílom, ktorý síce nebol jej manželom, no majú spolu jej jediného syna Filipa, si v roku 2002 vzala pozaunistu Stanislava Penka. Ich manželstvo však vydržalo len rok. V roku 2006 sa vydala za speváka Václava Noida Bártu, s ktorým bola dva roky.

Po päťročnom vzťahu s podnikateľom Petrom Makovičkom sa jej partnerom stal jej fitnes tréner, asistent a bodyguard v jednej osobe Radek Filipi. V novembri 2017 sa nakrátko rozišli, pretože speváčka neverila, že pracovno-súkromný vzťah môže fungovať. Keďže však pre ňu naďalej pracoval, dokázal si ju svojou oddanosťou získať späť. Prispel k tomu aj jej dnes už dospelý syn Filip, ktorý jej podľa českých médií hovoril, že rozísť sa s Filipim bola chyba. Ich vzťah znovu ožil minulý rok, no snubný prsteň od neho dostala ešte pred rozchodom.


Zdroj: SITA (idnes.cz), Hudba.sk edit
Foto: facebook.com/luciebila

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá