Rockový festival Topfest pridáva ďalšie lákadlo do zoznamu interpretov, ktorí na konci júna vystúpia na letisku v Žiline.

Je ním portugalská tribute kapela Hybrid Theory, ktorá hrá s veľkým úspechom po celom svete nesmrteľnú tvorbu skupiny Linkin Park. Frontman skupiny Ivo Massana Rosário zaujme hneď na prvý pohľad podobou so zosnulým lídrom LP Chesterom Benningtonom, a to nielen z hľadiska výzoru, ale aj farbou hlasu a výrazom.

To, ako Hybrid Theory vnímajú svoje účinkovanie na hudobnej scéne, zhrnuli vo svojom vyhlásení pre fanúšikov: "Sme zjednotení a zviazaní našou láskou k Linkin Park a hlbokým obdivom k Chesterovi Benningtonovi. Je pre nás cťou vzdávať hold tejto ikonickej kapele a urobiť všetko pre to, aby jej odkaz zostal živý."

Kapela v rodnej krajine vypredala 20-tisícovú Altice Arenu v Lisabone a pravidelne vystupuje v arénach a na festivaloch v Európe aj v zámorí. Na Slovensku odohrá svoj prvý koncert práve na Topfeste 2024, kde sa od 27. do 29. júna ako hlavné hviezdy predstavia Scorpions, Kabát, Five Finger Death Punch, Avantasia, Pretty Maids a Annihilator.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)