Slovensko-česko-francúzska skupina Antoines zverejnila video k piesni Turn The Disco Down, ktorú kompletne prepracovala. Pozrite si klip, do ktorého formácia skryla aj zakódovaný odkaz.

Nová verzia piesne Turn The Disco Down dokazuje, že hudba je pre kapelu Antoines hrou. Skladba, ktorá vznikla behom príprav na turné, je podľa slov členov formácie presvetlená, vzdušná a video k nej dokonca obsahuje aj niekoľko skrytých odkazov.

"Pridané texty sú taká čerešnička na torte pre nadšencov. U mňa ide v hudbe vždy o trochu viac, než je na prvý pohľad zjavné. Je pre mňa terapiou, a tak si v nej často vylievam to, čo prežívam. Necítim ale potrebu to robiť tak, aby to nutne každému rovno udrelo do očí," uviedol frontman kapely Tomáš Zámožík, ktorý sa zároveň chopil aj réžie a strihu.

O kameru sa postaral Michal Čavoj, špecialista na filmové efekty, ktorý sa nimi podieľal aj na poslednom pokračovaní filmu Smrtonosná pasca. Posolstvo piesne však zostáva podľa kapely zámerne nejasné. Indíciami pre fanúšikov majú byť doplnené texty, ale aj samotný príbeh či text piesne.


Informácie pre Hudba.sk poskytla Sandra Krišteková, PR manažérka kapely Antoines.

Foto: Facebook.com/theantoines

Súvisiaci interpreti: Antoines