Podľa informácií britského The Sun v týchto dňoch začala Adele pracovať na nových skladbách k jej ďalšiemu štúdiovému albumu, ktorý by mal vyjsť už v roku 2019. Bolo by to milé prekvapenie, keďže speváčka sa od zrušených koncertov vo Wembley, pred ktorými sa jej poškodili hlasivky, odmlčala.

Vianoce 2019 by mali byť podľa The Sun cieľovým termínom, dokedy by mala pripraviť Adele svoj štvrtý štúdiový album. Denník tiež uvádza, že speváčka sa mala ešte tento mesiac stretnúť so zástupcami nahrávacej spoločnosti a plánuje leto tráviť písaním nových pesničiek. "Na spoluprácu s ňou už oslovili viacero štúdiových muzikantov a ona už má napísané nejaké piesne," uviedol zdroj. Speváčka však zatiaľ zverejnené informácie nepotvrdila. 

Adele sa odmlčala pred rokom v júli, keď musela zrušiť dva veľké koncerty vo Wembley kvôli poškodeným hlasivkám. Koncerty mali byť jej poslednými zastávkami v rámci 15-mesačného turné Adele Live 2016. Nie je to po prvý raz, čo mala Adele vážne problémy s hlasivkami. V roku 2011 podstúpila operáciu, pri ktorej jej lekári vyoperovali z hlasiviek nezhubný polyp. Či bolo teda jej minuloročné koncertné turné naozaj posledným, ukáže čas. Po masívnom úspechu vo viacerých ohľadoch rekordnej nahrávky 25 je však volanie po nových pesničkách Adele stále veľmi mocné. 


Zdroj: NME.com, edit Hudba.sk
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele