Len začiatkom roka vydal svoj debutový singel Made of Gold mladý hudobný tvorca Matúš Kolárovský alias Yael. Teraz predstavuje už svoju šiestu skladbu s názvom Gelato, ktorá by sa rada stala letným hitom, takým čo dokáže chytiť poslucháčov do hudobnej slučky, ktorú nebudú vedieť dostať z hlavy.

"Tento song sa dokáže rýchlo dostať do uší a jeho refrén je ľahko zapamätateľný, takže nad ním netreba premýšľať, iba si ho spievať. S týmto zámerom Yael napísal práve skladbu Gelato," uvádza tlačová správa. Práve slovo Gelato je najčastejším slovom v texte, ktorý sa v tanečnom rytme nesie po povrchu bez väčších ambícií nęž ję samotná túžba po hitovosti. 

O beat sa postaral Deyjanbeats, mix skladby zastrešil Matěj Vávra a pod master sa podpísal Luxo. "Inšpirácia prišla veľmi spontánne práve po istej párty, na ktorej som spoznal jedno dievča, z ktorého bolo cítiť pocit nepohodlie. S touto emóciou som pracoval a vznikla skladba Gelato," vraví Yael, ktorý spieva: "Gelato, gelato, pri takej ako ty nemôžem nebyť predátor. Poď so mnou a vysvetli, prečo sa bavíš so spodinou? Daj mi jednu noc a ja prisahám, že by ťa to zmenilo." 

Skladba vychádza aj s vizuálom. Lifestylový videoklip pochádza z dielne Illuminate Production, ktorá sa stará o všetky interpretove videoklipy. Režisérom je Martin Miko


Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc z Illuminate Production. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: Andrej Hrušovský