Súkromný život Seleny Gomez momentálne zapĺňa stránky nejedného magazínu. Verejne vyznala lásku svoju priateľovi Bennymu Blancovi a čerstvá zaľúbenosť sa premieta aj do jej najnovšieho singla, na ktorom dvojica spolupracovala. Po predrozchodovom singli Single Soon, predstavuje Love On. Videoklip k novinke zachytáva flirtujúcu 31-ročnú speváčku v Paríži.

Práve láska k tomuto mestu sa stala pre Gomez veľkou inšpiráciou. "Singel je zábavná a koketná pieseň inšpirovaná mesiacmi, ktoré Selena strávila minulý rok v Paríži," potvrdila tlačová správa k novinke. Aj video režíroval francúzsky režisér Greg Ohrel, vzdáva hold mestu lásky.

Selena Gomez strávila minulý rok v Paríži dva mesiace. Nakrúcala film Emilia Perez a svojím fanúšikom pravidelne servírovala fotografie a videá na sociálnych sieťach. "Ďakujem Paris, že si bol pre mňa dva mesiace domovom! Milovala som každú chvíľu. Práca na tomto filme mi úplne zmenila život," napísala v jednom z príspevkov.

Dva doposiaľ zverjenené single sú ochutnávkou zo štvrtého pripravovaného albumu americkej speváčky, ktorý má byť podľa jej slov "mocný, silný, veľmi popový". Tematicky bude najmä o oslobodení sa od temnohy a vzťahov. Bližšie informácie o novom albume zatiaľ Selena Gomez neprezradila. Mohlo by však ísť na dlhý čas o jej posledný album. V januári totiž vyhlásila, že momentálne uprednostňuje herectvo pred hudbou a pripravovaný album vydá preto, lebo cíti, že v sebe ešte jeden album navyše má.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)