Kristína vydala v minulom roku svoj tretí album s názvom Na slnečnej strane sveta a po úspešnom Horehronie Tour 2012 v českých mestách pripravila štyri špeciálne koncerty aj pre svojich slovenských fanúšikov.

V košickej Historickej radnici Kristína zaspieva 2. apríla, v Michalovciach sa predstaví 18. apríla, v Humennom sa môžu na držiteľku ocenenia Rádio Slávik a Hit roka 2010 v ankete Slávik tešiť 10. mája a 24. mája vystúpi v Novom Meste nad Váhom.

"Keďže v poslednej dobe koncertujem prevažne v Česku, tak som sa rozhodla, že spolu s mojou kapelou a  tímom zorganizujeme štyri vlastné koncerty na jar aj na Slovensku. Nebudem hovoriť o tom, že ideme na miniturné, skôr je to moje poďakovanie všetkým fanúšikom, ktorí počúvajú moje piesne a aj takto sa im chcem poďakovať za podporu," zdôraznila Kristína.

Prvé dva koncerty sa budú niesť v gala atmosfére a májové vystúpenia absolvuje Kristína v kluboch. Speváčka, ktorá si srdcia fanúšikov získala jemným a precíteným prejavom, zaspieva všetky svoje najväčšie hity. "Počas koncertu zaspievam najznámejšie skladby a niektoré z nich budú dokonca v úplne novej úprave a v novom šate. Koncert bude hudobne pestrý, energický a bude postavený na emóciách, ktoré vychádzajú z  mojich piesní," dodala s úsmevom.


Playlist koncertov:

1. Kým Ťa mám
2. Pri oltári
3. Vráť mi tie hviezdy 08
4. V sieti  ťa mám
5. Stonka
6. Somebody to used know
7. Tajná Láska
8.Odpúšťam
9. Kde si ťa predstavím
10. Jabĺčko
11. Tancuješ mi v srdci
12. Tak si pustím svoj song
13. Raz sa nám rozídu vlaky
14. Ešte Váham
15. Horehronie
16. Viem lebo viem

Prečítajte si: Kristína a spol. pozývajú na gýčovú stranu sveta

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Imrich Makó.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Kristína