Sebastien Bevil a Gaby Meynadier patria medzi lídrov globálnej techno scény a svoju produkciu už vydali na top labeloch akými sú Drumcode (zakladateľom značky je Adam Beyer), Minus (Richie Hawtin) alebo Terminal M (Monika Kruse). Okrem toho majú na konte aj hviezdne spolupráce s velikánmi ako UMEK či najnovšie T78.

Ich tvorbu vo svojich setoch hrávajú známe mená tanečnej hudby ako Carl Cox, Adam Beyer, Pan-Pot, Joseph Capriati, Dubfire, Monika Kruse a mnohí ďalší. Samotní Cosmic Boys počas svojich live setov používajú množstvo rytmických slučiek, samplery, syntetizátory či groove boxy, vďaka ktorým prinášajú na tanečné parket extra dávku energie, eufórie a nepredvídateľnosti.

Ich skladba Jarvis sa objavila v sountracku obľúbeného seriálu Black Lightning na Netflixe. Súčasťou ich hudobného odkazu sú tiež ich vlastné labely Legend a Scander. Okrem trackov Cosmic Boys na nich svoju tvorbu predstavili aj mená ako Reinier Zonneveld, Traumer, Dusty Kid, Alex Stein, The YellowHeads, Matt Sassari, Space. 92, či Felix Kröcher.

V Bratislave sa Cosmic Boys prvýkrát predstavia 2. júna na Sundecku. Okrem nich zahrajú aj Lucca, Emtydee, Kristy Jay a Svonco & Rafaell. Viac info, novinky a súťaže o lístky nájdete na profiloch usporiadateľskej agentúry 3vents na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Mimoriadnu zľavu 20% pre čitateľov Hudba.sk si môžete uplatniť, ak pri kúpe lístkov na Predpredaj.sk zadáte kód "3VENTS".

Text: PR článok (Hudba.sk edit)