Britney Spears by si vo svojom životopise z kolónky povolanie mala vyškrtnúť slovo "speváčka". Najmä po tom, ako sa objavila v najnovšom vydaní série Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom a namiesto zábavného televízneho vystúpenia ponúkla iba trápne spevácke pokusy a niekoľko bulvárnych informácií.

Najčerstvejšie vydanie Carpool Karaoke s obľúbeným Jamesom Cordenom patrí k tým najkratším a po zábavnej stránke zrejme aj najmenej zaujímavým. Jeho hlavnou hviezdou mala byť speváčka Britney Spears, ukázalo sa však, že v každom bode vrátane toho speváckeho mal navrch práve vtipný moderátor.

Počas jazdy odznelo niekoľko známych hitov Britney ako Oops I Did It Again, Womanizer, Toxic či Baby One More Time. Nanešťastie pre všetkých fanúšikov a divákov však speváčka ponúkla to, čo jej ide ostatné roky najlepšie - otváranie úst naprázdno a občasné tiché zanôtenie svojich vlastných skladieb, ktoré znelo veľmi nepresvedčivo.

Navyše hneď v úvode po otázke Jamesa, o čom v skutočnosti je skladba Oops I Did It Again, speváčka priznala, že nemá poňatia, že je to "iba pesnička". Mimo hudobných tém bola Britney zhovorčivejšia a prezradila, že by chcela mať ešte ďalšie tri deti, sama však ešte nevie s kým, lebo na manželstvo už neverí. Hoci sa 34-ročná blondínka snaží znova dostať na vrchol vďaka novému albumu Glory, opäť potvrdila, že naživo je už iba slabým odvarom popovej princeznej, akou bola kedysi.


O nej bez nej

Nedávno tiež vysvitlo, že Britney sa nechce podieľať na pripravovanej životopisnej snímke, ktorú o nej plánuje nakrútiť televízia Lifetime. Informoval o tom jej hovorca, ktorý tiež uviedol, že interpretka daný projekt neschvaľuje. "Britney Spears sa na životopisnom filme od Lifetime nebude nijakým spôsobom podieľať a ani naň nedala povolenie," uviedol v stanovisku pre magazín Us Weekly.

Dvojhodinová snímka s pracovným názvom Britney prerozpráva príbeh speváčkinej cesty k sláve vrátane jej úspechov a pádov. Okrem iného ukáže jej rozchod so spevákom Justinom Timberlakeom, rozvod rodičov či dve nevydarené manželstvá. V titulnej úlohe sa predstaví austrálska herečka Natasha Bassett, ktorá je známa napríklad z filmu Ave, Caesar! (2016). Nakrúcanie novinky odštartuje v septembri, pričom na televízne obrazovky by sa mala dostať na budúci rok. 

Text: Hudba.sk (mž, JustJared.com), SITA (Usmagazine.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Britney Spears