Zabudnite na Bobiho či Ferrari. Kedysi detská hviezdička Martin Madej prináša svoj prvý "singel pre dospelých". Pracoval na ňom v priebehu minulého roka a práve teraz je pripravený ním dobyť slovenský hudobný éter. Zrejme sa mu to aj podarí.

Dvadsaťšesťročný Martin Madej tento týždeň odpremiéroval na Youtube svoj nový videoklip ku comebackovému singlu. Just The Other One zobrazuje speváka v novom, dospelejšom svetle. Skladba je celá v angličtine a už to nie je len detská riekanka. Pieseň s témou rozchodu obsahuje jemné popevky, chytľavý refrén, ba dokonca falzetovú pasáž.

O novinku sa z hudobnej stránky postaral Martin "Maxo" Šrámek zo štúdia Littlebeat (Celeste Buckingham, Majk Spirit, Zdenka Predná), zatiaľčo text napísal Mišo Biely z formácie 4D. Vo videoklipe v produkcii Raiman production fotograf Braňo Šimončík zvečňuje mužnejší imidž slovenského speváka vo viacerých pózach. Slovenského Justina Timberlakea z Martina Madeja spravili Hanka Převrátilová a Lukáš Kimlička.


Chystá aj tanečný song s The Pastels

"Myslím, že po 18tich rokoch je čas pochovať Bobiho a vytvoriť si novú nálepku. Nálepku kvality, ktorá vydrží aspoň tak dlho ako Bobi a dokáže rozvíriť zaprášenú slovenskú hudobnú scénu," vyjadril sa s veľkými očakávaniami spevák, ktorý v súčasnosti pracuje na svojom prvom dospelom albume. So skúsenosťami získanými vďaka dlhoročnému pôsobeniu v tanečnom štúdiu Jumbo plánuje už čoskoro predviesť aj svoje tanečné schopnosti. Na videoklipe k druhému singlu spolupracuje s tanečnou skupinou The Pastels.

Po ukončení štúdia muzikálového herectva u profesora Martina Hubu na VŠMU v Bratislave absolvoval v New Yorku stáž u uznávaného učiteľa spevu Justina Stoneyho. Dnes pôsobí v divadlách Nová scéna, Malá Scéna, SND a Divadlo Aréna, kde okrem úspešných predstavení ako Tančiareň, Boyband či Príbeh Ulice 2, najnovšie stvárňuje hlavnú postavu v kultovom muzikáli Rent.

Autor: Marek Majzon (zdroj: Martina Pašteková z Omnimedia)
Foto: Braňo Šimončík

Súvisiaci interpreti: Martin Madej