Nitriansku kapelu Desmod netreba domácemu publiku nijako špeciálne predstavovať. Na svojom konte má množstvo hitov, ocenení a tisíce predaných platní. Novinkou je však jej špeciálny program upravený na mieru pre divadelné dosky s názvom Teatro set a kurióznym podtitulom "Trápno is not dead".


Po dlhej pandemickej pauze, počas ktorej v kapele prebehli personálne turbulencie, sa kapela Desmod na čele so spevákom Máriom "Kulym" Kollárom opäť predstaví v Bratislave. Konkrétne na scéne legendárneho Štúdia L+S, kde skupina vystúpi počas dvoch po sebe nasledujúcich večerov - 29. a 30. novembra. Fanúšikovia tak budú mať šancu zažiť na vlastnej koži netradičné vystúpenie populárnej kapely, ktoré bude plné prekvapení a humoru. Vstupenky sú dostupné exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. Okrem dvoch vystúpení v Bratislave kapela s novým programom zavíta napríklad aj do Partizánskeho, kde sa ukáže 3. decembra.


V čom sa Teatro set líši od klasického koncertu kapely, vysvetľuje ten najpovolanejší, frontman Kuly. "Ide o špeciálne vystúpenia, v rámci ktorých sú naše piesne upravované podľa toho, v akom duchu sa koncert nesie. Vystúpenia sú podčiarknuté humornými vstupmi moderátora Miša Malichera a jeho šťavnatými poznámkami a narážkami na návštevníkov. Jeho humor nie je jemne drsný, je na hrane. Veľmi veľa budeme improvizovať, takže priamo na mieste vznikajú nové skeče, prekvapenia aj brebty. S kapelou robíme fóriky, vyťahujeme ľudí na pódium a oni s nami hrajú scénky, je to veľmi vtipné," hovorí spevák o pripravovanom turné.


Na koncerte obývačkovo-divadelného charakteru zaznejú najväčšie hity, ale aj menej známe piesne a možno sa z toho stane aj koncert na želanie. Práve v tom spočíva jedinečnosť a nevyspytateľnosť Teatro setu, nikdy totiž neviete, ako to celé vlastne dopadne. Jediné, čo je isté, je, že sa určite dobre zabavíte.

Desmod Teatro set 2022:

19. 11. - Banská Bystrica
21. 11. - Prievidza
22. 11. - Pezinok
23. 11. - Trenčín
25. 11. - Trnava
29. 11. - Bratislava, Štúdio L+S - predpredaj
30. 11. - Bratislava, Štúdio L+S - predpredaj
2. 12. - Skalica
3. 12. - Partizánske, Hotel Azul - predpredaj
4. 12. - Senica
6. 12. - Žilina
7. 12. - Čadca
8. 12. - Bytča
9. 12. - Dolný Kubín
10. 12. - Nové Zámky
12. 12. - Poprad
13. 12. - Rožňava
14. 12. - Košice
15. 12. - Prešov
20. 12. - Nové Mesto nad Váhom
21. 12. - Nové Mesto nad Váhom

Zdroj: Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)

Súvisiaci interpreti: Desmod