Zostavu porotcov tretej série speváckej šou Česko Slovenská SuperStar doplnil a zároveň aj uzavrel český hudobný skladateľ Ondřej Soukup. Pridá sa tak k slovenskému spevákovi Pavlovi Haberovi a českej speváčke Ewe Farnej, ktorých účasť v projekte bola potvrdená už skôr. Mená moderátorov zatiaľ nie sú známe.

"Tvorcovia si Soukupa vybrali preto, lebo v speváckych súťažiach je ako doma. Okrem toho je priamy a vo svojich vyjadreniach nikoho nešetrí," uviedol pre Topky.sk nemenovaný zdroj.

Šesťdesiatjedenročný Ondřej Soukup bol v minulosti porotcom v prvých dvoch sériách Česko hledá SuperStar a tiež v českej verzii súťaže X Factor, pričom vtedy mu mnohí vyčítali jeho arogantný a prísny prístup. "Šoubiznis je ťažký život a v ňom sa stretnú s ďaleko väčšou tvrdosťou, než akú som im predvádzal ja," obhajoval v tom čase svoje konanie Soukup, ktorý je okrem iného známy vďaka soundtrackom k filmom Kolja (1996) a Tmavomodrý svět (2001).

Kastingy do tretej série Česko Slovenskej Superstar sa už konali v Košiciach, Banskej Bystrici, Ostrave a Brne. Nádejné spevácke hviezdy môžu skúsiť šťastie ešte v Bratislave (1. a 2. decembra) a Prahe (15. a 16. decembra). Víťaza čaká finančná odmena 100-tisíc eur. 

Prečítajte si: Habera sa opäť nechal presvedčiť. Bude porotcom v superstar

Zdroj: SITA (Topky.sk), pm
Foto: SITA/Tomáš Benedikovič