Slovenský spevák Alan Murin nedávno absolvoval pobyt v USA, počas ktorého nahral niekoľko skladieb s tamojším raperom a producentom menom Raunii. Prvú z nich s názvom AYAY zverejnil ešte v marci a pred pár dňami ponúkol aj ďalšiu novinku ELEY. Tá je práve poctou mestu Los Angeles, v ktorom si plnil svoje hudobné sny.


"Song ELEY je druhým projektom, ktorý sa nám s Rauniim podarilo vytvoriť počas môjho pobytu v Los Angeles. Tematicky veľmi jednoducho opisuje toto mesto a vyzýva poslucháča k tomu, aby sa ku mne pridal na let do L.A. Je to môj prvý reggaetonový počin a veľmi sa z neho teším," hovorí Alan Murin. "Zvuk by sa dal opísať ako 'podvodný' (nie od slova podvod, ale pod vodou, pozn. red.) a atmosféra je veľmi špecifická, tanečná a zároveň veľmi pohodová. Viem si ju predstaviť v klube, ale aj v aute pri nočnom šoférovaní," dodáva spevák o chytľavej a vkusnej novinke, ktorá môže osloviť širšie spektrum poslucháčov ako predchádzajúci trapový singel AYAY.

Pri oboch skladbách však platí, že videoklip spĺňa svetové parametre, a to nielen kvôli samotnej exkluzívnej lokácii. "Spoločne s Pierrom Lexisom a Rukou Hore sa nám z vysoko položeného kopca v Hollywoode podarilo zachytiť krásnu scenériu mesta krátko po západe slnka a hneď na to sme natáčali v atmosfére rušného nočného života v uliciach tejto známej časti mesta," približuje Alan. Color grading záberov mal na starosti Peter Balent (Cesar Production), kvalitnú prácu cítiť najmä pri záberoch z najznámejšej ulice s Hollywoodskym chodníkom slávy. Súčasťou klipu sú aj zábery na pouličných umelcov, ktorí predvádzali svoje talenty.


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Jana Trellová z Ruka Hore. Správu sme upravili.