Kapela One Direction a speváčka Leona Lewis, nad ktorými drží ochrannú ruku label Simona Cowella, zverejnili dva dni po sebe svoje nové piesne. V oboch prípadoch ide o predzvesti čerstvo chystaných albumov, ktoré by mali vyjsť do konca roka.

Anglicko-írska chlapčenská skupina One Direction zverejnila novú skladbu s názvom Story Of My Life. Pieseň je zároveň druhým singlom z ich pripravovanej tretej štúdiovky Midnight Memories, ktorá vyjde 25. novembra. Ako prvý singel predstavila formácia ešte v júli skladbu Best Song Ever, ktorá sa v britskom aj americkom rebríčku dostala najvyššie na druhé miesto. Album Midnight Memories bude obsahovať 14 skladieb, na deluxe edícii sa budú nachádzať aj štyri bonusy.


Britská speváčka Leona Lewis zverejnila skladbu One More Sleep, ktorá bude prvým singlom z jej pripravovaného vianočného albumu Christmas, With Love. Singel One More Sleep vyjde 1. decembra, samotná štúdiovka o deň neskôr. Nahrávka bude obsahovať celkovo desať skladieb, z toho osem coververzií známych vianočných piesní a dve pôvodné piesne Your Hallelujah a Mr Right.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, Aceshowbiz.com)
Foto: Facebook.com/onedirectionmusic / Facebook.com/leonalewis

Súvisiaci interpreti: Leona Lewis, One direction