Už ôsmy ročník festivalu Punkáči deťom opäť otvorí svoje brány pre všetkých punkáčov s dobrým srdcom. Festival bude prebiehať od 30. augusta do 1. septembra na rybníkoch v Opatovciach pri Trenčíne a každý, kto si kúpi vstupenku, podporí deti, ktoré to potrebujú. Celý výťažok zo vstupného putuje nadácii Pomoc deťom v ohrození.

Nadácia Pomoc deťom v ohrození po festivale získané financie rozdeľuje chorým, týraným, zanedbávaným, zneužívaným, postihnutým deťom alebo deťom, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života. Časť vyzbieraného parkovného navyše putuje Trenčianskemu útulku. Nafestivale sa predstavia viac ako štyri desiatky kapiel vrátane talianskeho zoskupenia Los Fastidios, The Twinkles, Hoten Toten, Pipes and Pints, Totálni nasažení, Houba, Karpina, The Paranoid, Punk Floid, Vision Days či Zakázané ovoce.


Okrem kvalitného hudobného programu je pre návštevníkov pripravených mnoho lákadiel aj mimo pódia. Turnaj v stolnom futbale, bedminton, stolné hry, oddelené stanové mestečko pre rodiny s deťmi, kamenné sprchy a toalety, betónové parkovisko. V obehu budú aj vrátne poháre s potlačou festivalu, ktoré sa môžu ľahko stať milým suvenírom pre návštevníkov festivalu. 

Ďalší merch bude dostupný v samostatnom stánku, kde bude aj možnosť nabitia mobilného telefónu. K dispozícii bude aj cisterna s pitnou vodou a vegánov poteší stánok s čisto vegánskym jedlom. Organizátori sľubujú, že festival Punkáči deťom bude určite príjemným zážitkom pre všetkých bez ohľadu na vek či pohlavie. 


Redakciu Hudba.sk informoval organizátor festivalu Andrej Siget. Autorkou textu je Michaela Váleková. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR