V Bratislave sa sobotu večer (ešte stále) oslavuje 163. výročie narodenia Jacka Daniela, zakladateľa najznámejšej americkej whisky. Vďaka nášmu prenosu z Incheby ste si mohli pozrieť koncerty oceňovanej rock'n'rollovej kapely The Cellmates, prešovských recesistov Chiki Liki Tu-a a skupiny Para, s ktorou vystúpila aj Jana Kirschner.

22:20 Priamy prenos z podujatia krátko po desiatej skončil. V Inchebe na Americkej narodeninovej párty ešte zahrá Richard Müller, no my sa s Vami pre dnes lúčime. Ďakujeme za sledovanie prenosu, želáme Vám dobrú noc a pekný zvyšok víkendu!

Dnes sme odvysielali tri koncerty: The Cellmates priniesli na Americkú narodeninovú párty dávku poctivého rock'n'rollu. Chiki Liki Tu-a odohrali koncert, aký bežný Američan len tak ľahko neuvidí a už vôbec nie na svojej narodeninovej oslave. O skvelú zábavu sa potom postarala skupina Para, ktorá na pódiu privítala aj zaujímavých hostí.

Najprv to boli členovia rómskej skupiny Sendrejovci a raper Supa z formácie Moja reč. V tomto netradičnom spojení skupina predstavila svoj úplne nový, doposiaľ nezverejnený singel E daj nasvali. Neskôr sa predviedla aj Jana Kirschner, ktorá si s chalanmi zaspievala po dlhých rokoch od krstu ich "bezmenného" albumu v PKO v roku 2007. Najskôr v doprovode Pary ponúkla jednu zo svojich anglických piesní a potom prispela sprievodným vokálom v prvom singli Žena z ostatného albumu Pary Menšina (2012). Zazneli aj ďalšie hity ako Abstinent či Keď ťa stretnem, ktorým sa skupina s fanúšikmi v Inchebe rozlúčila.

Exkluzívny fotoreport z podujatia prinesieme v pondelok.

Text: Hudba.sk
Foto: archív skupiny Chiki Liki Tu-a

Súvisiaci interpreti: Jana Kirschner, Para