Po singli Cítim, ktorý odštartoval zverejňovanie skladieb z pripravovaného albumu, prichádza Majself s ďalšou novinkou, ktorá dostala opäť osobitý vizuál. Skladba Zrkadlá ukazuje, aké je dôležité vedieť nastaviť zrkadlo aj sebe samému a nečakať, kým nás niekto pred neho postaví.


"Ľudia v našom okolí majú často tendenciu hovoriť nám, že sme sa zmenili, keď sa rozhodneme správať alebo ísť smerom, aký nie je v rovnováhe s ich predstavou o nás. V takej situácii som sa ocitol pred časom aj ja a skladba Zrkadlá je pre mňa niečo ako mantra, aby som nikdy nezabúdal, kto naozaj som, že je to môj život, moje víťazstvá aj prehry. Bez ohľadu nato, čo hovoria ľudia v okolí, pretože niekedy sú tie ich reči iba zrkadlom ich samých," hovorí Majself.

Vizuál ku skladbe vznikal pod taktovkou Petra "P.graphy" Lašuta. Tentokrát sa v hereckom obsadení objavil aj známy exotický herec Viktor Ibara z úspešného seriálu Druhá šanca. Rodák z Blatného pri Senci okrem herectva študuje aj medicínu, pričom aktuálne sa nachádza vo štvrtom ročníku. S raperom sa stretli na módnej prehliadke a hneď si ľudsky sadli, preto Viktor prijal pozvanie na natáčanie klipu, ktorý si vyžadoval určité herecké skúsenosti. Hudobne skladbu zastrešil opäť Majselfov dvorný producent Fillipian.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.