Skupina Monkey Business vydala v piatok 26. októbra nový album s názvom Bad Time for Gentlemen. Nezameniteľný rukopis Romana Holého, skvelé výkony vokalistov Mateja Rupperta a Terezy Černochovej a špičkové svetové mená - pozaunista Fred Wesley, saxofonista Tivon Pennicott, klávesista Ondřej Pivec a spevák Ashley Slater spolu s originálnymi textami sú výbornou kombináciou.

Skupina si na albumovej novinke dala záležať na každom detaile a poslucháč bude pri opakovanom počúvaní nachádzať stále nové a nové drobnosti, ktoré potešia ucho aj ducha. Obal albumu má neprehliadnuteľný design, ktorému dominujú dobové fotografie Bohdana Holomíčka.

Rešpektované hudobné zoskupenie okolo inštrumentalistu, skladateľa a producenta Romana Holého doposiaľ vydalo 8 štúdiových albumov, získalo 13 cien Anděl a mnoho ďalších prestížnych ocenení a absolvovalo takmer tisícku živých vystúpení, ktoré patria k ich najsilnejším zbraniam. Veľkou zmenou bol odchod speváčky Tonyi Graves, ktorú vystriedala výrazná spevácka posila Tereza Černochová.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová.