Udalosťou roka 2018 v oblasti zábavy pre deti bude bezpochyby festival Festík. O nové multižánrové podujatie, ktoré na jednom mieste združí najpopulárnejších umelcov z oblasti tvorby pre deti, je od ohlásenia prvého ročníka veľký záujem.

Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Baby Band a mnohí ďalší si už teraz pripravujú špeciálny program, ktorý predvedú na otvorenom priestranstve Incheba Evency Parku 26. a 27. mája. Záujem o vstupenky na podujatie ukazuje, že organizátori dobre odhadli, čo rodičom v Bratislave chýba.

"Prvá vlna lístkov sa vypredala za rekordne krátky čas. Čakali sme, že o Festík bude záujem, ale takýto ošiaľ prekvapil aj nás samotných. Zdá sa, že nielen my pociťujeme deficit podujatí, ktoré na jednom mieste združia najpopulárnejších umelcov tvoriacich pre deti," hovorí ambasádorka podujatia Katarína Šebestová z usporiadateľskej agentúry Evency.

Festík má ambíciu byť zaujímavý nielen pre najmenších, ale aj pre tínedžerov a rodičov. Jeho súčasťou totiž budú rôzne atrakcie a tiež diskusie na aktuálne témy súvisiace s rodičovstvom. Nezanedbateľný je aj charitatívny a environmentálny rozmer festivalu. "Naším cieľom je pripraviť niečo naozaj nezabudnuteľné. Chceme, aby si z tohto rodinného víkendu všetci odniesli kopec zážitkov, ale aj informácií o všetkom, čo ich zaujíma," dodáva Šebestová.

Maskotom nového festivalu je veselý psík Festík, ktorý sa v predvianočnom čase objavil na viacerých podujatiach vrátane krstu nového CD Paci Pac deťom. "Deti Festíka milujú, čo nás veľmi teší. A teší nás aj to, že sa nám program festivalu stále rozrastá a môžeme na sto percent povedať, že návštevníci sa naozaj majú na čo tešiť. Na svoje si prídu nielen malé deti - atraktívny program pripravujeme aj pre tínedžerov, podrobnosti však budeme prezrádzať postupne v ďalších týždňoch," uzatvára ambasádorka Festíka.

Lístky na prvý ročník rodinného festivalu Festík sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. Deti do 15 rokov majú vstupné zdarma.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Facebook event

Redakciu Hudba.sk informovala Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Juraj Vongrej

Súvisiaci interpreti: Miro Jaroš