Na sklonku roka prichádzajú hudobník Juraj Haško, známy z kapely Sto múch, s textárom Petrom Šrankom v novom singli s aktuálnou témou predsavzatí, ktoré si dávame počas celého roka a rýchlo na ne aj zabúdame.

Juraj Haško spolupracoval s Petrom Šrankom už pri kapele Sto múch, pre ktorú vytvorili piesne Mám problémy so ženami, Čajová alebo Včielky z úľa. Keďže si autorsky aj ľudsky sadli, bolo len otázkou času, kedy vymyslia niečo väčšie. Výsledkom je dvojCD Simultánky, ktoré vyjde na začiatku budúceho roka. Ako prvý bocian z neho (aby sme sa vyhli klišé prvá lastovička) vychádza klip Predsavzatia.

Pieseň nahrala kapela v zložení Juraj Haško (spev, klávesy), Štefan Szabó (gitara), Michal Šelep (basová gitara) a Samuel Juráš (bicie). Nahrávali v Loft studiu v Bratislave a technicky sa o všetko postaral Igor Baar. Videoklip vymyslel tanečník a choreograf Laco Cmorej, kameru a strih má na svedomí Matúš Druga. Krásu tomu dali štyri éterické tanečníčky, ktoré vyzerajú úžasne v akomkoľvek kostýme. Ako anjelikovia, sestričky alebo party girls.

"Blikajúce farebné svetlá sme mali požičané od kamaráta Zdena a neboli by sme radi, keby sa dozvedel, ako sme sa k nim správali. Preto by sme chceli každého, kto dopozerá až do konca poprosiť, aby o tom nepovedal Zdenovi. Ktorému? To je jedno, žiadnemu. Len tak sa nič nedozvie," hovorí o natáčaní Juraj Haško.


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Barbora Sláviková. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Ján Štovka

Súvisiaci interpreti: Sto múch